(0167) 56 40 39 info@vernou-steenbergen.nl

Vernou: al meer dan 30 jaar specialist in watertechnieken

Vanwege onze jarenlange ervaring en de deskundigheid van een uitstekend opgeleid team biedt Vernou innovatieve oplossingen op het gebied van pompen, leidingen, bluswaterinstallaties en watertechnieken in de ruimste zin. Hiermee dragen we bij aan duidelijke resultaatverbeteringen voor onze klanten. We leveren pompen voor vrijwel elke toepassing.

Daarnaast verzorgen we noodzakelijke infrastructuur en bijhorende diensten. Dit allemaal door onze eigen vakbekwame medewerkers, waardoor de lijnen kort zijn met een hoge efficiency. Elk project wordt voorafgegaan door een goed advies en uitgekiend ontwerp.

Het boren van bronputten en bluswaterbronnen is eveneens een expertise waarmee Vernou zich al 30 jaar onderscheidt.

Onze missie

Vernou Steenbergen richt zich op het leveren van snelle, adequate en efficiënte oplossingen voor problemen of wensen van onze klanten, waarbij een hoogwaardige en duurzame kwaliteit voorop staat. Wij richten ons voornamelijk op Business-to-Business maar ook particulieren die kiezen voor kwaliteit behoren tot onze klantenkring.

Korte levertijden en kostenbewaking zijn voordelen die wij onze klanten bieden en zijn belangrijke factoren in onze dienstverlening. Het snel aanbieden van offertes en grote klantgerichtheid zijn voor Vernou daarbij onderscheidende elementen naast een duidelijke herkenbaarheid via ons wagen- en machinepark.

Certificeringen

Vernou Steenbergen is continue bezig haar dienstverlening naar een hogere niveau te brengen. Daarvoor zijn certificeringen een uitstekend instrument. Vernou Steenbergen beschikt daarom over de volgende certificeringen:

  • NEN-EN-ISO 9001
  • VCA*
  • BRL SIKB 2100 Protocol 2101

TOM (Tuinbouw Ontwikkelings Maatschappij)

Vaste planten kwekerij Hommel

Saver in Roosendaal

Kwelboringen Hoedekenskerke

Jaguar Ridderkerk

Sluiting na hemelvaart

Vrijdag 14-05, de dag na hemelvaart zullen wij gesloten zijn. Met vriendelijke groet, Team Vernou Steenbergen B.V.

DIENSTEN

Pand Vernou Steenbergen