Skip to main content Skip to footer

Diensten

Pomptechniek

Vernou excelleert in pomptechniek, waarbij we geavanceerde pompsystemen ontwerpen en installeren die efficiënt water transporteren voor diverse toepassingen, van industrieel gebruik tot landbouwirrigatie.

Putboringen

Met diepgaande expertise in putboringen biedt Vernou hoogwaardige boringsservices. Onze putboringen zorgen voor betrouwbare toegang tot grondwaterbronnen, essentieel voor een duurzaam waterbeheer.

Leidingsystemen

Vernou levert op maat gemaakte leidingsystemen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk project. Onze geavanceerde leidingoplossingen garanderen efficiënte en betrouwbare distributie van water.

Beregening

Optimaliseer de groei en gezondheid van gewassen met Vernou's geavanceerde beregeningssystemen. Wij bieden doeltreffende oplossingen voor landbouw en landscaping, waardoor water op een efficiënte en gecontroleerde manier wordt verspreid.

Stofbestrijding

Vernou pakt stofproblemen aan met effectieve stofbestrijdingsoplossingen. Onze technologieën verminderen stofvorming op bouwplaatsen en industriële locaties, waardoor een gezondere en veiligere omgeving wordt gecreëerd.

Bluswatersystemen

Vernou levert bluswatersystemen, waaronder pompinstallaties, leidingsystemen, opslagtanks, en waterschermen.

Riolering

Onze rioleringsdiensten omvatten ontwerp en installatie van betrouwbare systemen voor afvalwaterbeheer. Vernou staat garant voor duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor milieubescherming.

Drainage

Vernou's expertise in drainage resulteert in doeltreffende systemen die overtollig water afvoeren en de bodemstructuur optimaliseren. Onze oplossingen bevorderen een gezonde groei van gewassen en voorkomen wateroverlast.

Wateropslag

Wij bieden op maat gemaakte wateropslagsystemen voor diverse toepassingen, variërend van landbouw tot industriële behoeften. Vernou zorgt voor betrouwbare opslagmogelijkheden die water beschikbaar houden wanneer dat het meest nodig is.

Waterbehandeling

Vernou's waterbehandelingsoplossingen waarborgen de kwaliteit van waterbronnen door filtering, zuivering en desinfectie. Wij streven naar schoon en veilig water voor uiteenlopende toepassingen.

Waterkunstwerken

Vernou combineert techniek en esthetiek in waterkunstwerken die zorgen voor een visueel aantrekkelijke en functionele watervoorziening. Onze creatieve benadering voegt waarde toe aan publieke en private ruimtes.

Veehouderij en Maneges

Specifiek ontworpen voor veehouderijen en maneges, levert Vernou op maat gemaakte watertechnologieën die de gezondheid en welzijn van dieren bevorderen. Onze systemen ondersteunen optimale omstandigheden voor de agrarische sector.