Skip to main content Skip to footer

Bouw

Bouw

In de bouwsector is Vernou uw veelzijdige partner, waarbij wij hoogwaardige PVC-materialen leveren voor rioleringstoepassingen. Ons aanbod omvat ook een breed scala aan HDPE slangen, leidingen en hulpstukken, perfect geschikt voor waterleidingen en straatkolken. Voor de effectieve afvoer van water bieden wij eveneens uitgekiende drainage materialen, waaronder pompputten, leidingen en koppelingen voor persriolering.

Wat Vernou onderscheidt, gaat verder dan enkel de levering van materialen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige pompen en pompsystemen, waarmee wij de waterbeheersing in de bouwsector naar een hoger niveau tillen. Onze deskundigheid op dit gebied stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van uw project.

Naast de eerder genoemde materialen omvat ons uitgebreide leveringsprogramma tevens septictanks, een essentieel onderdeel voor effectieve afvalwaterverwerking. Bovendien kunt u bij Vernou terecht voor de volledige installatie van een compleet persrioolgemaal, waarbij wij zorgdragen voor een efficiënte en betrouwbare afvoer van afvalwater.

Kies voor Vernou als uw betrouwbare partner in de bouwsector en ontdek hoe wij met ons uitgebreide assortiment en gespecialiseerde diensten uw bouwprojecten naar nieuwe hoogten tillen. Neem contact met ons op voor een gedetailleerd consult en laat ons samen uw watermanagementbehoeften in de bouwsector optimaliseren.