Skip to main content Skip to footer

Sectoren

Industrie

Vernou is uw betrouwbare partner in de industrie, waar we hoogwaardige pompen en pompsystemen leveren, evenals een diversiteit aan kunststof leidingen, afsluiters en besturingssystemen. Onze focus op kwaliteit en expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van industriële toepassingen.

Bouw

In de bouwsector biedt Vernou een uitgebreid assortiment PVC-materialen voor riolering, HDPE slangen, leidingen, hulpstukken en drainage materialen. Wij zijn niet alleen leveranciers, maar ook gespecialiseerd in hoogwaardige pompen en pompsystemen. Ons leveringsprogramma omvat tevens septictanks en de installatie van complete persrioolgemalen.

Infra

Vernou is uw veelzijdige partner in de infrastructuur, met hoogwaardige materialen zoals PVC en HDPE voor riolering, leidingen, en koppelingen voor persriolering. Ons aanbod omvat ook drinkwatersystemen, rondpompsystemen, en complete installaties voor drinkbakken, samen met verwarmingslint, PE slangen, koppelingen en diverse PVC materialen.

Agrarisch

Als specialist in watertechniek voor de agrarische sector biedt Vernou een scala aan systemen en materialen, waaronder beregeningsmaterialen, haspels, sproeiers, pompen, drinkwatersystemen, en verwarmingslint. Ons assortiment omvat tevens PVC materialen, mestpompen, afsluiters en EPDM-folie, waardoor wij een complete oplossing bieden voor agrarische behoeften.

Tuinberegening

Vernou heeft een specifiek assortiment voor tuinberegening met beregeningsmaterialen, haspels, sproeiers, en hoogwaardige pompen en pompsystemen. Naast producten leveren wij deskundig advies om uw tuinberegeningsproject optimaal te verzorgen. Met uitgebreide kennis en ervaring staan wij klaar om uw tuin van dienst te zijn.