Skip to main content Skip to footer

Wie zijn wij?

Vernou

Vernou is gespecialiseerd in watertechniek en biedt innovatieve oplossingen voor waterbeheer, variërend van geavanceerde drainage tot duurzame watertechnologieën. Onze missie is het creëren van doeltreffende en duurzame oplossingen die bijdragen aan een verantwoord beheer van waterbronnen.

Vanwege onze jarenlange ervaring en de deskundigheid van een uitstekend opgeleid team biedt Vernou innovatieve oplossingen op het gebied van pompen, leidingen, bluswaterinstallaties en watertechnieken in de ruimste zin. Hiermee dragen we bij aan duidelijke resultaatverbeteringen voor onze klanten. We leveren pompen voor vrijwel elke toepassing.

Daarnaast verzorgen we noodzakelijke infrastructuur en bijhorende diensten. Dit allemaal door onze eigen vakbekwame medewerkers, waardoor de lijnen kort zijn met een hoge efficiency. Elk project wordt voorafgegaan door een goed advies en uitgekiend ontwerp.

Het boren van bronputten en bluswaterbronnen is eveneens een expertise waarmee Vernou zich al 30 jaar onderscheidt.

Vernou Steenbergen richt zich op het leveren van snelle, adequate en efficiënte oplossingen voor problemen of wensen van onze klanten, waarbij een hoogwaardige en duurzame kwaliteit voorop staat. Wij richten ons voornamelijk op Business-to-Business maar ook particulieren die kiezen voor kwaliteit behoren tot onze klantenkring.

Korte levertijden en kostenbewaking zijn voordelen die wij onze klanten bieden en zijn belangrijke factoren in onze dienstverlening. Het snel aanbieden van offertes en grote klantgerichtheid zijn voor Vernou daarbij onderscheidende elementen naast een duidelijke herkenbaarheid via ons wagen- en machinepark.